Om Gymhive

Gymhive har kontor, utvecklingsavdelning och lager i Hedemora, Dalarna. Tanken med Gymhive har från starten varit att ha ett lite mindre sortiment varor för att på det sättet göra det enkelt att välja för dig som konsument samt kunna erbjuda snabba leveranser. När det gäller kosttillskott ställer vi mycket höga krav på våra leverantörer vad gäller innehåll, kvalitet samt prisbild. Endast det bästa är bra nog!

Under varumärket Gymhive Athletics tillverkar vi kläder och träningstillbehör efter de specifikationer vi själva saknar på den svenska marknaden. Ofta är dessa kläder och tillbehör framtagna tillsammans med framstående idrottare i olika styrkesporter för att på det sättet säkerställa att vi fått till rätt funktion. Ett bra exempel är vår sport-bh som har spännen på framsidan vilket efterfrågas i bland annat crossfit. Vi försöker så ofta det går att närvara på olika event och mässor inom all typ av träning/hälsa för att få input från er, våra kunder.

Senaste produkterna

Gymhive G

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev! 

”We believe in defiance and taking risks. Seeing how far we can go and what we can achieve is in our blood. We trust in the Hive, a collective of likeminded athletes.”